kemis banyumasan

Telaten

Mangsan udan ujarku esih ana bae, mandan mundur kaya biasane, ning hawa mulai

Ngacar

Jaman siki wong nyebut era 4.0 yakuwe jaman digital, artificial intelligence menungsa nggunakna

Ho No Co Ro Ko

Lur! Rika pada neng SD, SMP,SMA sing neng Jawa mestine esih kemutan diwulang