Ngacar

Jaman siki wong nyebut era 4.0 yakuwe jaman digital, artificial intelligence menungsa nggunakna kemampuan ilmune liwat gelombang-gelombang elektromagnetik sing ana neng alam semesta nggo nggerakna mesin, nyiptakna barang. Desain, robot, komunikasi jarak jauh uga liya-liyane